Back to Gallery

MUK Mixed-Use Building

Saalfenden, Austria

MUK is a mixed-use building that combines a residential house and a physiotherapy office.

The need for privacy for the residential part is in dialogue with the practice rooms that require discretion. Between the two parts are a terrace and a garden area. The ventilated façade was covered with FunderMax panels and ensures a breathable wall construction. Solar control glass guarantees light-flooded rooms and supports the atmospheric properties of 'MUK'.

How Authentic Exterior Panels Added Value

The FunderMax Max Compact Exterior Authentic phenolic panels bring a natural element that beautifully connects this building with its environment.

Back to Gallery

Applications:
Rainscreen Façade

Product:
Max Compact Exterior

Industry:
Residential & Mixed-Use

Finish:
NT

Color:
Uni-color (Authentic) #0499

Architects:
Arch. DI Andreas Hörl / Arch. DI Robert Reichkendler | mahore architects

Installer:
Manfred Hirschbichler Zimmerei und Treppenbau Ges. m. b. H.